Flotte og kreative wallstickers med verdenskort

Flotte og kreative wallstickers med verdenskort

Hvis du går og leder efter en smart måde at dekorere dine vægge på uden at skulle rode dig ud i tapet opsætning, stencil art eller maling af væg efter projektor – så burde du overveje wallstickers. Wallstickers er blevet meget populære, og det med god grund. De er nemmere at sætte op end tapet – du behøver ikke at være forsynet med en engels tålmodighed for selv at opsætte wallstickers. Wallstickers er forholdsvis nemme at fjerne igen, i modsætning til tapet eller hjemmelavet kunst på væggene, som kan være vanskeligt at dække helt og derfor skal males over i flere omgange. En wallsticker vil integreres med rummets øvrige decor på en måde, som et indrammet billede eller en plakat aldrig vil kunne gøre – en wallsticker går i eet med væggen, samtidig med at den træder frem og bidrager til rummets øvrige stemning.

Du kan få wallstickers, som passer til stort set en hvilken som helst smag. Hvis du ønsker at dekorere børneværelset eller teenagerens værelse, kan du vælge wallstickers med søde dyr (for eksempel heste, kaniner, hunde og katte), diverse sports temaer (fodbold, håndbold, karate mm.) eller bogstaverne i alfabetet, for det helt unge skolebarn. Til de lidt ældre børn og teenagere vil en wallsticker med verdenskort være en oplagt idé. Det voksende og nysgerrige barn vil få et overblik over alle verdens kontinenter og størrelses forholdet her imellem. Barnet vil således lære, samtidig med at rummet dekoreres på en enkelt og stifuld måde.

Også de voksne kan have stor glæde af wallstickers med verdenskort. En wallsticker med verdenskort vil gøre sig utroligt godt over sofaen, eller som det første, gæsten ser når han eller hun træder ind i hallen i entréen. Den smukke og elegante wallsticker signalerer verdensborgerskab og giver indtryk af, at indehaveren er en inkarneret globetrotter.

Du kan finde wallstickers med verdenskort i mange forskellige farver og varianter hos https://sohu-shop.dk/shop/wallstickers-med-verdenskort-91c1.html