Alt om bh’en

//Alt om bh’en

Alt om bh’en

Det er altafgørende at vælge den rigtige størrelse tøj. Dette er især gældende, når det kommer til lingeri. Men hvordan gør man egentlig det? For selvom det ville være utrolig nemt, bare at kunne regne med den størrelse du købte sidst, så er det desværre sjældent en mulighed. Det kan nemlig tænkes, at mærket kører med andre mål, at du har taget på, eller tabt dig, eller der kan være forandringer i din kropsbygning. Det er derfor, at det er en god ide, at have et målebånd ved hånden, når du skal købe en ny bh. 

Mål den korrekte størrelse

Når du skal finde den rigtige størrelse, er der to mål, som du skal bruge. Det kan klart anbefales, at få en anden til at hjælpe dig med at tage disse. Det første du skal gøre, er at tage en upolstret bh på, og stille dig op. Det kan være en fordel at stå foran et spejl, så i er to til at sikre, at målet bliver helt vandret og dermed præcist. Først måler du vandret under busten. Det skal være stramt. Hvis du ligger imellem to størrelser, skal du altid tage den største størrelse. Derefter måler du vandret omkring selve brystet. Her er det vigtigt, at det ikke er for stramt. 

Herefter kommer det smarte trick ind. Du skal tjekke producentens måleskema, så du kan finde ud af, hvordan dine mål placere dig, i deres størrelser, så du er stensikker på at få den rigtige størrelse.

Ud over mål, kan det være en god ide, at være sikker på pasformen på din bh. Den skal helst være behagelig at have på, så den skal derfor ikke være hverken for stram eller for løs. Juster derfor stropperne, så de sidder rigtig, og tjek op på, om Bh’en støtter, og former din barm.

By | 2021-03-08T14:12:17+01:00 marts 8th, 2021|love lingeri|Kommentarer lukket til Alt om bh’en

About the Author: