Behandling af dårlig hud med Tea Tree Oil

//Behandling af dårlig hud med Tea Tree Oil

Behandling af dårlig hud med Tea Tree Oil

Har du dårlig hud med tendens til svampe- eller bakterieinfektion, eller er du plaget af skæl i hovedbunden? Så kan du eventuel prøve at give Tea Tree Oil en chance.

Hvad er Tea Tree Oil?

Tea Tree Oil er baseret på et ekstrakt fra bladende på det såkaldet Tea Tree. På trods af sit navn har et Tea Tree ikke noget at gøre med de buske hvis blade anvendes til at fremstille almindelig grøn eller sort te. Tea Tree er hjemmehørende i sumpene på den sydøstlige australske kyst og har fået sit navn på grund af sin aromatiske duft fra de saftspændte blade – en duft som kan minde om såvel eukalyptus som muskatnød og mentol.

Hvad kan Tea Tree Oil bruges til?

Tea Tree Oil har en lang række anvendelses muligheder baseret på dens påståede egenskaber. Kemikalierne i Tea Tree Oil siges at kunne dræbe bakterier og svampe og lægge en dæmper på allergiske reaktioner i huden. Derfor er Tea Tree Oil særligt populært i forbindelse med behandling af disse formål. Tea Tree Oil fås i håndkøb og anvendes som tilsætnings stof i en lang række produkter, for eksempel creme, salve, balsam og gel. Koncentrationen af Tea Tree Oil i de forskellige produkter afhænger af produktets formål og anvendelse.

Du kan få Tea Tree Oil produkter til behandling af lidelser så som fodsvamp og negle svamp, skæl og eksem i hovedbunden, svampe og bakterie infektioner i huden, acne og dårlig ånde. I nogle tilfælde kan den stærke Tea Tree Oil bruges i forbindelse med luse bekæmpelse, men der er ikke tilstrækkelig evidens for denne anvendelse. Og man skal i det hele taget være forsigtig når man anvender ren Tea Tree Oil til behandling af børn.

Hvis du vil vide mere om Tea Tree Oil kan du finde flere oplysninger online – læs mere her.

By | 2021-02-10T20:19:55+01:00 februar 10th, 2021|Tea Tree Oil|Kommentarer lukket til Behandling af dårlig hud med Tea Tree Oil

About the Author: