Brug tid på at finde den rigtige brugte bil

//Brug tid på at finde den rigtige brugte bil

Brug tid på at finde den rigtige brugte bil

Hvis du har planer om at købe en ny brugt bil, er det en god ide at bruge den nødvendige tid på at undersøge markedet, den specifikke biltype og prisniveauet. Nogle gange er man heldig og gør en god handel andre gange er man uheldig og så har man købt “katten i sækken” Derfor er det også en god ide at få undersøgt bilen inden.

Få FDM eller en anden ekspert til at gå bilen efter grundigt inden du køber den. Alternativ skal du sikre dig at der er lavet et forbehold om at fejl der er fundet efterfølgende udbedres på sælgers regning. Laver du ikke det forbehold fanger bordet og du kommer selv til at betale, hvis der er fejl.

Tag en lang tur i bilen

Når du har kig på en bil så bed om lov til at tage en køretur. Det skal ikke være en lille tur rundt om hjørnet. Det fortæller dig kun at bilen starter når du drejer på nøglen. Du skal du på en tur der tager mindst 30 min og du skal både en tur på motorvejen og en tur rundt i byen. Det giver dig en mulighed for at vurdere om der er fejl. Evt. fejl skal udbedres og du skal ud på en ny tur. Vil sælger ikke sige ja til det, bør du kigge dig efter en anden brugt bil.

Er det en forhandler der har bilen til salg så brug et par minutter på at undersøge hvilke andre biler han også har til salg. Ikke fordi du skal overveje at købe dem, men det fortæller meget om forhandleren og de biler han har til salg. Hvis de alle ligner noget der er klar til skrot, hvorfor skulle den bil du har kig på være forskellig fra de andre biler han sælger.

By | 2020-06-02T17:48:49+02:00 juni 2nd, 2020|brugt bil|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment