De fedeste gadgets i 2021

//De fedeste gadgets i 2021

De fedeste gadgets i 2021

Vi lever i en tid hvor teknologien er stukket fuldstændig af, og man næsten ikke kan følge med mere. Hver dag kommer der nye produkter på markedet som alle er med til at skubbe grænserne for hvad teknologi kan, endnu mere. I denne artikel vil vi se på de tre mest populære og fede gadgets fra 2021, så hvis du er en gadget lover, så bør du læse denne artikel så du kan være opdateret på det nyeste inden for gadget verdenen. 

AirPods

Apples AirPods har taget verden med storm. Du kan ikke gå på gaden uden at rende ind i mindst 2-3 stykker der går rent med de karakteristiske hvide AirPods i ørerne. Det er der heller ikke noget at sige til. Apples AirPods er super fede, stilrene og så spiller de også godt, så der er god grund til populariteten.
Den eneste ulempe vi umiddelbart kan finde er, at de let falder ud af ørerne, især hvis man løber eller lignende.

Smartwatch

Smartwatchs er endnu et område hvor Apple er helt i front. Apples Smartwatch er uden tvivl det mest populære, men andre brands som Samsung og lignende er også godt med. Smartwatch er i princippet bare din telefon, proppet ind i et ur. Det er dog en ulempe at de er så skrøbelige, men hvis man formår at passe på dem er de super fede og kan bruges til mange praktiske ting.

Smartglasses

Google var muligvis ikke de første til at producere smartglasses, men de var de første der fik produceret et par, der slog alle de andre med længder, når det kommer til design og funktionalitet. Et andet populært mærke er Epson smart glasses, som ikke er lige så avancerede og designmæssigt fede som Googles, men de er stadig med helt oppe i toppen af de fedeste og mest effektive smartglasses.

By | 2021-09-03T14:56:07+02:00 september 3rd, 2021|epson smart glasses|Kommentarer lukket til De fedeste gadgets i 2021

About the Author: