Det praktiske i at have flere ventiler liggende

//Det praktiske i at have flere ventiler liggende

Det praktiske i at have flere ventiler liggende

Mange ting kan man vente med at anskaffe sig, til når de skal bruges, istedet for man fylder hele ens inventar op med alle mulige ting, som man kun har liggende “i tilfælde af”, der nu skulle ske noget.

Der er dog forskel på, at man helgarder sig og tænker lidt langsigtet, og så hvis man er den nervøse type, der hele tiden vil være sikker på, at man ikke ender i noget uventet og konstant bruger tiden på at forsikre sig, at man har styr på alle ting, der eventuelt kunne ske.

Det kunne være, man køber et helt lager af lyspærer, fordi man ikke vil stå i den situation, at en pære sprænger, og man så ikke har den rette pære liggende.

Dog kan man jo her sige, at hvis lyset går i en enkelt lampe, er det så en katastrofe?

Næppe, det er jo kun, hvis strømmen går i hele ens hjem, at man skal reagere hurtigt, så man ikke skal leve i mørket i uanede tider – om det så er mørkt eller bare en gråvejrsdag – så man ikke skal hen at finde stearinlysene frem.

Men man kan som sagt ikke planlægge alt her i tilværelsen, og nogle scenarier er ganske enkelt ikke opstået endnu til, at man kan analyse sig frem til, hvad man skal gøre, hvis der eventuelt opstå et problem. Det må man tage til den tid.

Man kan nemlig ende med at overanalyse alting, så man bliver handlingslammet eller bruger alt for mange vågne timer på at bekymre sig om noget, der aldrig sker.

Lad os dog sige, at du arbejder som blikkenslager, der skal samle en masse rørledninger i nogle samlinger med ventiler.

I dette tilfælde kan det dog være smart at have nogle ventiler med i arbejdsbilen af reserveslagsen, nogle på hovedlaget eller fjernlageret, så man lige kan hente dem, mens man er ude til en opgave.

Så slipper man for at skulle indstille noget vigtigt arbejde, fordi man ikke kan handle den givne ventil hjem, fordi der er lukket i den butik, man plejer at handle i.

By | 2019-07-30T15:28:27+02:00 juli 30th, 2019|ventiler|Kommentarer lukket til Det praktiske i at have flere ventiler liggende

About the Author: