Få et flot badekar med en professionel emaljering

01 november 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Elsker du wellness og luksus, og sætter du pris på en hyggelig og afslappende spa aften i ny og næ? Så er du sikkert henrykt over at være i besiddelse af et badeværelse med eget badekar.

Når man har et badekar inden for hjemmets fire vægge kan man nemlig gå i spa lige så ofte man vil. Det er blot et spørgsmål om at fylde badekarret op ed varmt vand, og så tilsætte duftende urter, blødgørende salte eller bade olie efterbehag.

Dæmpet musik og levende lys på kanten af badekarret bidrager til den afstressende stemning. Og så er det blot at nedsænke sit legeme i det varme, velduftende vand og mærke spændingerne fordampe.

Tag ikke bad i et slidt og plettet badekar

Skulle dit badekar være mærket af tidens tand bør du dog være varsom i forbindelse med karbade. De mange misfarvede plamager, som føles ru i overfladen, er nemlig et sikkert tegn på at emaljen er slidt.

Aflejringer af kalk og okker samt revner, skrammer og ridser kan gemme på uhumske overraskelser i form af bakterier og svamp – mikroorganismer som potentielt kan fremkalde sygdom.

Du gambler altså med dit helbred når du tager lune karbade i et slidt badekar. Og derfor bør du få sat emaljen i stand inden du næste gang holde hyggeaften i karret.

Hvorfor ikke bare skifte badekarret ud?

Du tænker måske at det er lettere at skrotte badekarret og indkøbe et nyt et af slagsen. Men faktisk er det langt billigere at renovere badekarret end at udskifte det.

En reemaljering af et badekar tager højst fire timer for en dygtig og erfaren badekarsmaler. Du skal ikke have andre dyre håndværkere og fagfolk på banen. Og allerede efter et døgn kan du tage karbad igen.

Du kan finde din badekarsmaler hos Emaljespecialisten – læs mere på Emaljespecialisten.dk

Flere Nyheder