Få firmafrugt fra den bedste leverandør

//Få firmafrugt fra den bedste leverandør

Få firmafrugt fra den bedste leverandør

Frugt er godt og sundt

Frugt har alle dage været sundt. Og frugt har også altid smagt godt og været saftigt og lækkert. Og så har frugt den store fordel, at det nemt kan erstatte usunde kager og slik, som jo er fyldt med sukker.

Frugterne har også den dejlige sødme, men de indeholder slet ikke den mængde sukker, som der er i slik og kager. 

Spiser I (for) mange usunde ting på din arbejdsplads?

Du kan svare “ja” med god samvittighed, for der er stadig mange arbejdpladser, hvor der bliver indtaget alt for mange usunde kalorier. Hvis det også er tilfældet på din egen arbejdsplads, så er I sikkert godt klar over det, og I er sikkert også klar til at lave om på det.

Hvad kan I så gøre? Jo I kan da bare bestille en frugtordning hos en rigtig god leverandør.

Hvor finder I en god leverandør til jeres frugtordnin

Svaret er meget nemt. Hvis du klikker ind på hjemmesiden for Frugtkompagniet.dk, så finder du et firma, som er specialister i firmafrugt og har ca. 1500 kunder. Det er et stort antal virksomheder, som har valgt at lægge vægt på den kvalitet og service, som Frugtkompagniet.dk er kendt for.

Når I har fået en aftale med Frugtkompagniet.dk, så bliver den herlige lækre frugt leveret i Frugtkompagniets egne biler og af deres eget servicemindede personale.

Og I kan stort set selv vælge, hvordan I vil have det. Frugten kan komme i store flotte kurve, hvor alt  allerede er anrettet. I kan også vælge at modtage frugten i blandede frugtkasser, så I selv kan fordele frugten, som I foretrækker det, eksempelvis i store kurve eller på fade.  

Hvorfor ikke selv opleve Frugtkompagniets gode service og frugt af højeste kvalitet?

Klik på linket, og tag et kig på deres indbydende hjemmeside.

 

 

By | 2018-10-22T15:52:00+02:00 oktober 22nd, 2018|firmafrugt|Kommentarer lukket til Få firmafrugt fra den bedste leverandør

About the Author: