Få hjælp, hvis din bil er stoppet med at køre

10 november 2021
Steffen Hansen

advertorial

Der kan ske en masse, der gør at din bil pludselig melder fejl eller ikke vil køre længere. Det kan være dele inde i karosseriet, der gør at bilen ikke kan køre, eller der kan være problemer med dine hjul, hvilket gør du ikke kan komme videre. Alle disse problemer kan du undgå, hvis du sørger for at få bilen på autoværksted. Hvis du er havnet i situation, hvor du ikke kan komme videre med din bil, så er der nogle løsninger, du kan bruge. Læs med her, og hør mere.

 

image

 

Ring til autohjælp

Det første du skal gøre, det er at ringe til autohjælp. Hvis du holder stille grundet din bils motor, eller hvis du er kørt tør ude på motorvejen, så skal du kontakte autohjælp. Det kan godt være dyrt at kontakte autohjælp. Derfor kan du med fordel få et abonnement på autohjælp, hvor du kan spare en del penge. Med autohjælp kan du finde hjælpen alle steder i landet, hvis du er havnet i en lignende situation. Du kan sågar få et udvidet abonnement, hvor du også kan få hjælp hele Europa. Når autohjælp er kommet frem, vil de trække dig frem til det nærmeste autoværksted.

Du kan se mere om autohjælp og abonnement via dette link: https://redningdanmark.dk/kontakt/redningsstationer/redningsstation-ringsted/ 

 

Find et værksted

Når du har ringet efter autohjælp, vil de bugsere dig til det nærmeste værksted. Hvis motoren er gået i stykker, eller hvis der er problemer med et af dine hjul, kan det kan det være en god idé at finde et værksted, der ligger tættere på. Det vil betyde mindre kørsel og dermed lavere omkostninger, hvilket altid er en fordel. Du kan bruge Autohjælps mobilapp til at finde det nærmeste værksted. På den måde skal du ikke at køre langt, for at finde et værksted, der kan hjælpe dig. 

Flere Nyheder