Få råd til en ny bil – ansøg om et bil lån

//Få råd til en ny bil – ansøg om et bil lån

Få råd til en ny bil – ansøg om et bil lån

En ny bil er ikke nogen lille investering. Især i Danmark er nye biler utroligt dyre, hvilket skyldes de meget høje skatter og afgifter, som pålægges de fabriksnye biler. Dette gør, at det for den gennemsnitlige lønmodtager nærmest er umuligt at betale for en helt ny bil i rede penge. Derfor findes der særlige bil lån, som man kan optage for lettere at kunne finansiere købet af en ny bil.

Hvorfor skal jeg investere i en ny bil?

De høje priser på de nye biler er årsag til, at mange mennesker vælger at køre rundt i gamle, slidte biler. De føler ikke, at der er luft i budgettet til at investere i en ny bil – og samtidig er der mange, som kvier sig ved at optage endnu et lån. Men det er for det meste en dårlig forretning at beholde den gamle bil.

For det første er motoren i en gammel bil med mange kilometer og køreture på bagsmækken temmelig slidt. Dette betyder, at udnyttelsen af det tilførte brændstof (benzin eller diesel) er en del ringere, end da bilen var ny. Og samtidig er motorer af ældre dato ikke i samme grad som nyere motorer designet til den højest mulige energi effektivitet.

For det andet betyder slitagen på bilen, at denne oftere skal på værksted. De enkelte dele slides i forskellige tempi, og skal således skiftes ud på forskellige tidspunkter. Den dag, din bil tilbringer mere tid på værkstedet end i din garage eller på vejene, bør du overveje at købe en ny bil.

Finansier den nye bil med et fordelagtigt bil lån

Som nævnt er det muligt for bilkøbere at optage et bil lån til finansiering af købet. Hos Ikano Bank kan du ansøge om et bil lån via en online formular – nemt og hurtigt. Du kan finde dit bil lån og ansøge online på https://ikanobank.dk/laan/billaan 

By | 2019-06-27T17:31:36+02:00 juni 27th, 2019|bil lån|Kommentarer lukket til Få råd til en ny bil – ansøg om et bil lån

About the Author: