Få top Opel service på Fyn

21 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Når du står for at skulle vælge det autoværksted som skal servicere og reparere din nye bil de næste mange år er det en god idé at vælge et værksted som har speciale inden for bilens mærke så er du nemlig sikret den bedste behandling af din bil. Og det er også smart at finde et værksted som ligger tæt på din bopæl.

Hvor kan jeg få Opel service på Fyn?

Er du bosiddende i den vestlige del af Fyn, nærmere betegnet Middelfart og omegn? Så kan du med fordel kontakte Bilcentret A. Nielsen hvis du står og mangler en dygtig automekaniker eller et kompetent service værksted til din Opel.

Bilcentret A. Nielsen er et autoriseret Opel værksted som tilbyder alle former for service og reparation af Opel biler. De dygtige medarbejdere hos Bilcentret A. Nielsen kender til alle Opel modeller, lige fra Opel Astra, Opel Manta, Opel Vectra, Opel Corsa, Opel Rekord, Opel Insignia, Opel Kadett og Opel Karl til de mindre almindelige Opel Cascada, Opel Omega, Opel Signum, Opel Ampera og Opel Ascona.

Hos Bilcentret A. Nielsen får du den mest kvalificerede hjælp til alt hvad der vedrører din Opel. Du kan få repareret alt fra mindre skrammer og Bilka buler til totalskade. Bilcentret A. Nielsen sørger altid for at håndteringen af din Opel sker efter bogen, og stræber efter altid at benytte originale reservedele eller dele i tilsvarende standard.

Som kunde hos Bilcentret A. Nielsen er det muligt at indgå en favorabel service aftale. Med en sådan får du adgang til flere fordele i form af rabatter på produkter og ydelser – for eksempel gratis hjulskift ved overgang fra sommer til vintertid og vice versa. Og du kan også vælge at lade dine dæk opbevare på det til værkstedet hørende dækhotel.

Du kan læse mere om Bilcentret A. Nielsen, og kontakte værkstedet direkte via hjemmesiden bilcentret.dk

Flere Nyheder