Få undersøgt din nye brugte bil af en mekaniker

//Få undersøgt din nye brugte bil af en mekaniker

Få undersøgt din nye brugte bil af en mekaniker

De fleste holder vejret når de køber en ny brugt bil, for de fleste har hørt skrækhistorier om biler der nærmest er faldet fra hinanden, så snart de har betalt for bilen. Der er i midlertid en del du selv kan gøre for at sikre at det ikke sker. Eller i det mindste mindske risikoen for at det sker. 

Sæt tid af til at lære om den biltype du gerne vil købe. Hvad sender den på værksted og er det noget en mekaniker nemt og billigt kan ordne eller skal der dyre reservedele til. Om det er det ene eller andet skal afspejle i salgsprisen. Undersøg også hvad bilen sælges til generelt og hvis det er muligt, så find ud af om de nuværende ejere har været glade for bilen.

Få gennemgået bilen af en mekaniker

Når du har fundet en interessant bil, bør du lade en mekaniker undersøge den for fejl. Det kunne f.eks. være en mekaniker i Hune. Er det ikke muligt at få en mekaniker til at gennemgå bilen inden den bliver købt, skal du få skrevet et forbehold ind i købskontrakten. Uden forbehold har du købt bilen som beset.

Er det hos en bilforhandler du køber bilen, så start med at kigge på de andre bilen han sælger. Ser de pæne og velholdte ud, er der stor sandsynlighed for at det er din også. Ser de derimod ud som nogle der egentlig høre til hos en skrothandler, hører din nok også til den kategori og du bør lede videre.

Bed om at få lov til at køre en lang tur i bilen og lær den at kende. Du skal en tur på motorvejen og en tur rundt i byen. Det vil fortælle dig hvis du er opmærksom, om der er fejl i bilen som skal laves inden køb.

By | 2020-09-21T12:43:48+02:00 september 21st, 2020|mekaniker|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment