Forskellige menneskers forhold til sexlegetøj

//Forskellige menneskers forhold til sexlegetøj

Forskellige menneskers forhold til sexlegetøj

Du er måske faldet over en artikel eller flere, der helt eller delvist beskriver, at man skal passe på med, hvordan man præsenterer sexlegetøj i akten, om man så er i et fast parforhold, eller man betragter sig selv som et frit menneske, der tit skifter sexpartnere.

Men det er specielt i faste parforhold, at man skal have dette for øje, da man kan risikere at støde hinanden fra hinanden, fordi der er så mange følelser på spild i det, om det så er tidligt eller længere henne i parforholdet.

Den ene part kan se sexlegetøjet som en åbning til at blive klogere på hinanden, udforske områder af hinanden og opnå (endnu) vildere ting med det sexlegetøj på Purepleasure.dk, man har købt.

Den anden part kan så se det som en stopklods og en hentydning til, at man ikke slår til, og at den anden ikke gider en længere og blot kan komme på en mere “kunstig” måde og underbevidst allerede er ved at distancere sig i forholdet.

Det kan lyde som paniktanker og skrækscenarier, men der netop så meget på spild, og hvis man elsker hinanden, så kan man nå at overveje alle mulige og umulige scenarier.

Oftest finder man også sammen med en person, der har samme indstilling til sex, selvom man måske aldrig kan ramme hinanden en til en, og at ikke to mennesker har lysten samtidigt, og andre gange skal man lige finde lysten frem.

Men nogle gange passer man godt sammen på stort set alle parametre, men så er den ene måske mere til det vante sex og blot ser det som en ingrediens i tilværelsen, mens den anden sætter sex højt og vigtigt og godt kan lide at udforske – med sexlegetøj.

Hvis parforholdet her skal fungere langt og længere, så er man nødt til at respektere disse grænser, det er virkelig, virkelig sjældent, at man kan tvinge den anden til noget og finde lysten automatisk – og man skal jo helst ikke tvingen hinanden til noget i et parforhold, vel?

By | 2019-10-16T23:04:28+02:00 oktober 16th, 2019|sexlegetøj|Kommentarer lukket til Forskellige menneskers forhold til sexlegetøj

About the Author: