Hvornår skal man gøre en gulvafslibning om?

//Hvornår skal man gøre en gulvafslibning om?

Hvornår skal man gøre en gulvafslibning om?

Det er jo altid kunden, der har ret, selvom gulvafsliberen måske mener, at resultatet er det, man kunne forvente, men kunden havde måske forestillet sig noget andet, da man bestilte sådan en gulvafslibning.

Desuden er det lidt svære at prøve at præsentere, hvad man ender med at få, for det er jo ikke et fysisk produkt, man køber, men derimod en service, som er meget individuel.

Der er metoder til at forsøge at guide en til at se for sig, hvordan det kan komme til at se ud med ens gulv bagefter, men det bliver aldrig 100 procent det samme – og det kan heller ikke gentages 100 procent på samme måde igen. Så individuelt er den slags.

Så er der jo selvsagt også de tilfælde, hvor man måske uheldigvis som gulvafsliber overser noget arbejde, man ikke fik med i første omgang, eller man opdager ganske enkelt bagefter, at man ikke havde gjort arbejdet godt nok – man er trods alt kun et menneske.

Så det arbejde skal gøres om, men hvornår kan man lige gøre det?

Hvis man er nået så langt til, at man allerede har lagt efterbehandlingen på gulvet, før man opdager fejlen, så er man nødt til at vente, til det har sat sig, før man begynder at rette op på, hvad man har lavet.

Er man ikke nået dertil, så kan man godt tage arbejdet om med det samme.

Men man havde jo nok afsat noget tid til, hvor lang tid dette arbejde skulle tage, og så har man ikke mere tid den dag, så man skal finde en anden dato at fortsætte.

Og ens arbejdskalender er måske fyldt et godt stykke ud i fremtiden, men så skylder man næsten den her kunde, at man presser dem lidt tættere på, så man kan få fuldendt den opgave.

Man gider jo ikke have et halvfærdigt gulv derhjemme, og det rammer jo også på ens stolthed som fagmand.

By | 2020-05-25T00:57:33+02:00 maj 25th, 2020|gulvafslibning|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment