Kender du en, der kunne bruge en alkoholbehandling?

26 februar 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Når man først er blevet gode venner i Danmark, så kan man snakke om meget private ting, selvom vi ellers er kendte for at være et lukket folkefærd, men det er kun udadtil, indtil man lærer hinanden godt at kende.

Som regel kommer der også alkohol på bordet, om man mødes til en fest, en bytur, en hyggemiddag eller noget andet, og mange mennesker har nogle historier om, hvor fulde de blev sammen.

Den slags aftager som regel med alderen, fordi man ikke begår sig så meget med fester og byture, og man modererer ens indtag af alkohol; men for andre kan det eskalere og ikke stoppe.

Det kan der være forskellige grunde til, og som pårørende ven kan man have svært ved at se årsagen, men man opdager små ridser i lakken, hvor vedkommende er fuld tidligt på dagen, ikke møder på arbejde eller aflyser aftaler, man ellers plejer at overholde.

alkoholbehandling

Tør man pege en ven i retning af en alkoholbehandling?

Man vil jo det bedste for ens ven, men hvis vedkommende ikke er der, hvor man vil lytte til at komme i en alkoholbehandling, ødelægger det så ens venskab at foreslå det, selvom man mener det af et godt hjerte?

Og hvad nu hvis man har læst signalerne forkert, så man råbte vagt i gevær, uden der var en grund?

Man kan også risikere, at vedkommende vil rette beskyldningerne retur mod en og nævne, hvordan man har drukket sammen, og at man selv deler gavnligt ud af ens barskab, så man ikke er for god selv – og begynder man så at tvivle på sig selv?

Her skal man bare huske, at ens mistanke kommer af, at man gerne vil have ens ven til at få det bedre, og det kan ske ved https://behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling/ .

Så man skal bare forklare sig, hvorfor man kommer med det forslag og sige det venligt.

Flere Nyheder