Lad din kiropraktor hjælpe dig af med smerter og stivhed

//Lad din kiropraktor hjælpe dig af med smerter og stivhed

Lad din kiropraktor hjælpe dig af med smerter og stivhed

Lider du af smerter i ryggen, eller døjer du med stivhed og nedsat bevægelighed i skuldre, hofter, knæ eller andre led? Så vil du med stor sandsynlighed have glæde af en kiropraktor behandling.

Hvordan foregår et besøg hos en kiropraktor?

Når du besøger en kiropraktor med henblik på at få hjælp til dine smerter eller til din funktions nedsættelse vil du først og fremmest gennemgå en meget grundig forundersøgelse. Denne er en vigtig forudsætning for at selve behandlingen bliver en succes.

Du vil selv få lov at berette om din oplevelse med smerte, stivhed, ømhed, træthed eller manglende mobilitet. Kiropraktoren vil iagttage din krop i forskellige situationer og foretage en vurdering af funktion, bevægelighed og styrke. Der ud over vil der blive foretaget en manuel undersøgelse, og der vil blive taget røntgen billeder af den del af din krop som volder problemer.

Først når kiropraktoren har gennemført denne undersøgelse kan din behandlingsplan lægges. I denne vil der altid blive taget hensyn til dine egne individuelle skavanker og øvrige fysiske dispositioner som gør din krop unik. Der er ingen one size fits all løsninger hos en kiropraktor – her vil behandlings forløbet tilpasses dig og din krop, og vil selvfølgelig være genstand for løbende evaluering.

Det er vigtigt at pointere at en kiropraktor altid vil tilstræbe ikke at overskride dine grænser. Hvis du er betænkelig ved visse former for justering vil din kiropraktor ikke udføre dem. I stedet vil han eller søge at finde alternativer som giver samme resultat. Og det skulle nok være muligt, da en kiropraktor har et stort behandler repertoire.

Hvor kan jeg finde den bedste kiropraktor i Vejle?

I Vejle finder du Kiropraktisk Klinik Vejle som igennem mange år har hjulpet patienter fra lokal området til et styrket helbred og færre smerter. Klik ind og læs mere på https://www.kiropraktorvejle.dk/.

By | 2021-06-04T09:49:55+02:00 juni 4th, 2021|kiropraktor|Kommentarer lukket til Lad din kiropraktor hjælpe dig af med smerter og stivhed

About the Author: