Maler i Hellerup – Altid professionelt håndværk

//Maler i Hellerup – Altid professionelt håndværk

Maler i Hellerup – Altid professionelt håndværk

Maler i Hellerup – Kvalitetshåndværk til tiden 

Med mange års erfaring indenfor faget, kan du hos os føle dig i trygge hænder. Vores dygtige og servicemindede medarbejdere, har et dybdegående kendskab til alle de forskellige facetter, som kan være involveret under en fornyelse af dit hjem. De har en bred pallette af evner og kunnen og vi er derfor stolte af at kunne assistere dig i alle de følgende opgaver: 

  • Maling af vægge og lofter
  • Maling af træværk
  • Maling af lejlighed
  • Maling af hus 

 

Vi skelner ikke imellem små eller store opgaver, men lægger altid hjerte i at udføre kvalitetshåndværk. Af samme årsag er det altid fornuftigt at kontakte fagfolk, når sådan en fornyelse skal finde sted. De har den rette viden og erfaring til at garantere et flot og holdbart resultat. Vi starter altid vores arbejdsproces ud med at indgå i en dialog, så vi kan nå ned til, hvad det helt specifikt er du ønsker i dit hjem. Kommunikation er altafgørende, for at vi kan få en indbyrdes forståelse og kan sikre at alt lever op til dine forventninger. Vi forlader aldrig en opgave før du er tilfreds og for at du skal føle dig helt sikker igennem vores samarbejde, vil vi gerne introducere vores tilfredshedsgaranti. Denne inkluderer 3 års garanti på alle udførte opgaver og vi opkræver ikke betaling, før du har tilset og godkendt arbejdet.  

Hos os benytter vi os ikke af standard priser, men tilpasser ethvert tilbud specielt til dig. På den måde risikerer du ikke at skulle betale for meget og det er en del af den service vi ønsker at levere. Hvis du ønsker at modtage et skræddersyet tilbud, vide mere om vores tider eller de materialer vi benytter, kan du med fordel gå ind på vores hjemmeside. Her vil du finde al denne information, samt meget mere: https://malerkanonen.dk/maler-hellerup/

 

By | 2020-06-22T00:35:40+02:00 juni 22nd, 2020|Maler Hellerup|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment