Sådan kan du indrette din nye butik

11 november 2021
Steffen Hansen

advertorial

Hvis du har for nyligt startet din egen virksomhed og åbnet en tilhørende butik, så skal du sikkert i gang med at indrette butikken efter din smag og personlighed. Det er helt op dig, hvordan du indretter din butik. Der findes naturligvis løsninger, som du kan drage inspiration af, når du skal i gang. Læs med i dette indlæg, hvor vi har givet nogle tips til, hvordan du kan indrette din butik. 

 

 

 

1. Udstillingsmontre

Hvis du har smykker i din tøjbutik, eller måske du sælger dit hjemmelavet keramik, så kan du få behov for glasmontre. Her kan du med god sikkerhed placere dine ting, der kræver særlig opbevaring eller beskyttelse i udstillingsmontre. Så kan dine kunder se, hvordan smykket eller dit keramik ser ud. Måske kan de bede dig om at tage det ud, så de kan få lov til at se det på tæt hold. Udstillingsmontre er også gode rum-opdelere, hvis du har et stort rum, der skal fyldes ud.

 

2. Dekoration til din butik

Det vil altid se pænere ud i en butik, hvis der er lidt pynt at se på, imens man går rundt derinde. Her kan du overveje, om det skal være dekorationer i form af blomster, vaser, vægpynt eller noget fjerde, som der skal være i din butik Det gør din butik mere personlig og dine kunder vil kunne mærke en forskel, når rummet føles mere indbydende og personlig. Derudover vil dine kunder have noget at kigge på, imens de går rundt inde i din butik. Det behøver ikke at være meget, men lidt butiksdekoration gør rummet mere hyggelig og indbydende at være i

 

3. Butiksvindue og hoveddør

Det første indtryk af din butik gives gennem vinduerne og døren, så du skal overveje, hvordan disse områder bedst kan bruges som et udstillingsvindue for dig selv og din forretning. Det kunne også være fedt, hvis du sætter nogle gardiner op i dine vinduer, ligesom de gør det med luksuriøse tøjbutikker. Ellers kan du også gøre stilen mere minimalistisk og simpel, ved at kun have et par få ting liggende i udstillingsvinduet. Du bør også tage hensyn til hoveddøren til din butik. Det er nok det, som de fleste kunder ser først, så sørg for, at alt ser pænt og ryddeligt ud, og at indgangen er indbydende og let at gå igennem.

Flere Nyheder