Sådan kan du renovere dine trægulve

//Sådan kan du renovere dine trægulve

Sådan kan du renovere dine trægulve

Trænger dine trægulve til at blive frisket op, men er du i tvivl om hvilken type renovering, de har brug for? Der er nemlig forskellige muligheder, når det kommer til renovering af trægulve, men det afhænger alt sammen af dit gulvs tilstand. 

Disse løsninger kan du vælge imellem 

Først og fremmest kan du vælge en gulvafhøvling til dit gamle gulv. En gulvafhøvling fjerner flere milimeter af gulvets overflade, og det er derfor også den groveste behandling, du kan finde. Hvis du har meget beskadigede trægulve, så kan det være en fin løsning, men det kræver, at dit gulv har en god tykkelse, når der skal fjernes så meget af overfladen. Det er desuden en løsning, der ofte kun kan udføres én gang på et gulv.

Letslibning er til gengæld den blideste løsning, du kan vælge. Her bliver trægulvets nuværende efterbehandling blot poleret, og det er derfor en nyttig løsning, hvis dit gulv hverken har ridser eller hakker.

Sidst, men ikke mindst har vi den mest anvendte metode, som er gulvafslibning. Gulvafslibning er en populær løsning, og det er der flere grunde til. Her fjernes der blot én milimeter af overfladen, og det er derfor en meget skånsom metode, der stadig er meget effektiv. 

Det er et godt valg, hvis der er kommet ridser i jeres gulv eller overfladebehandlingen er slidt igennem, hvilket er tilfældet hos mange. Forandringen er enorm, og jeres trægulve kommer til at se ud som nye. Gulvafslibning er ofte den løsning, der er nødvendig for at skabe et flot resultat, der lever op til forventningerne. 

Få hjælp til renovering af dine trægulve 

Det er altid en god idé at få hjælp til renoveringen af dine trægulve, hvis du gerne vil være sikret et resultat, der lever op til dine ønsker og behov. 

Hvis du søger en gulvsliber i Faaborg eller omegn, så er GulvKanonen et rigtig godt valg. Her får du hjælp af et gulvfirma, der har mange års erfaring med gulvarbejde. Gennem tiden har de slebet mange gulve, og du kan derfor trygt overlade opgaven til dem.

Klik ind på https://gulvkanonen.dk/gulvsliber-faaborg/, hvor du kan læse meget mere om det dygtige og professionelle gulvfirma.  

By | 2019-10-07T21:40:38+02:00 oktober 7th, 2019|Gulvsliber Faaborg|Kommentarer lukket til Sådan kan du renovere dine trægulve

About the Author: