Spring ikke over, hvor gærdet er lavest med asset management

//Spring ikke over, hvor gærdet er lavest med asset management

Spring ikke over, hvor gærdet er lavest med asset management

At betro alle eller mange af ens goder til nogle eksperter i forbindelse med asset management betyder også, at man lægger stor tillid i nogle menneskers hænder til, at de kan håndtere, fordele og udnytte ens værdier med større afkast eller fordele, som man ikke kan se selv.

Man kan være en forretningsmands, der ved, hvordan ens forretning skal drives, og når den så er drevet til store tinder, så kan man se nogle større bjergtinder, man gerne vil hen til.

Men de her tinder kan ifølge det lokale regnskab først nås, når man har kommet sig over andre mindre toppe, så man er derhenne.

Man ved også godt, at man er nødt til at sige “A” for også at kunne sige “B”, men måske kan man via en lovlig og snedig fidus komme tættere på ens langsigtede mål, så man ikke skal stå stampe eller drive ens virksomhed i et langsommere tempo, end hvad man ellers ønsker.

Det er jo ikke forkert at udnytte de fordele, som der kan være ved asset management, som både kan være til forsikring eller som investering, så man ved, at der altid er noget på kistebunden til at rutte med, eller man kommer hurtigere videre med ens planer.

Som ansat person til at håndtere asset management kan man så godt komme til at tænke, at når man nu besidder så stor viden, som man nu gør, så kan man jo godt slække lidt på arbejdstempoet, springe over de lave gærder eller bare holde inde med arbejdet, når man ikke gider mere, og så komme med en undskyldning, som firmaejeren godtager, men måske ikke forstår.

Det er jo ikke det samme som snyd eller fusk, men man forsøger måske bare at tage den med ro for at skåne sig selv.

Dette skal man lade være med at gøre, for det er et betroet erhverv med asset management, så når nogen har betroet dig sådan en prestigefyldt og vigtigt opgave, så skal du gøre det bedste, du kan.

By | 2019-07-30T15:25:03+02:00 juli 30th, 2019|asset management|Kommentarer lukket til Spring ikke over, hvor gærdet er lavest med asset management

About the Author: